ImageHandler.ashx.jpg (7) Kunstmeststoffen

Productie van hoogwaardig melkeiwit middels uw eigen ruwvoer is een van de doelstellingen van de melkveehouder. Met uitsluitend dierlijke bemesting is dit op de moderne rundveebedrijven moeilijk haalbaar, daarom is in veel gevallen aanvullende (stikstof) bemesting noodzakelijk. Verder kan in sommige gevallen een aanvullende fosfaat en/of zwavelbemesting gewenst zijn. U kunt bij ons terecht voor verschillende mogelijkheden en samenstellingen. Hierbij houden we bij de samenstelling rekening met de gewasbehoefte, bodemsituatie en specifieke bedrijfssituatie. Wij doen dit aan de hand van een bemestingsplan, waarin uw bedrijfsgegevens worden opgenomen.

Fouragehandel Gietema handelt hoofdzakelijk in de traditionele stikstof meststoffen, zoals Kalkammon Salpeter. Tegen een markt conforme scherpe prijs. Voor bedrijfsaangepaste bemesting hanteren wij het programma van de Gras Plus Blends. Of een stikstofbemesting met toevoeging van zwavel.

Fouragehandel Gietema biedt de mogelijkheid om in het seizoen kunstmest los af te halen. Ook kunnen wij diverse soorten kunstmeststoffen in klein verpakking leveren.

 

 

ImageHandler.ashx1.jpg

 

 

site 2 008.JPG